top of page

Overig

55632731_402802447118165_907758200051204

Tuinbollen 

Deze tuinbollen worden met de handgemaakt en beschilderd en zijn daarom allemaal uniek! U kunt de beeldjes neerzetten of in de tuin steken met een metalen staaf. 

De hangkatten kunnen ook over een hekje worden geplaatst. Het grappige aan deze figuurtjes is dat ze je altijd blijven volgen met hun ogen en veel van hen loensen een beetje.  

55669452_2316948881896032_27439328774512

Klikety Klik boxen

Deze leuke trendy doosjes hebben de naam 'Klikety Klik Box' gekregen. Ze zijn gemaakt van gerecycled kunststof 2-liter drankflessen en u kunt ze als leuk presentje geven of zelf thuis neerzetten als waxinelicht houder of zet een glazen potje erin en maak er een bloemenvaasje van!

Met deze bijzondere doosjes is alles mogelijk.

 

Ze zijn geproduceerd door "All Women Recycling", een bedrijfje in de Zuidelijke voorsteden van Kaapstad. Dit bedrijfje is het resultaat van de wens van Lynn, die een duurzame en winstgevende business wilde creëren waarmee ook het milieu wordt ondersteund tezamen met empowerment van andere vrouwen.

Mexicaans aardewerk

tempImageForSave.jpg

Dit kleurrijke handbeschilderde Mexicaans aardewerk, kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. 

Haal wel de spullen binnen bij vorst, want ze is niet vorstbestendig. Ieder stuk is uniek beschilderd. 

Wanneer u dit aardewerk koopt geeft u vrouwen een betere toekomst en heeft u een uniek, met de hand geglazuurd object! 

Maria Isabel startte 12 jaar geleden dit bedrijf, waarbij ze nu leiding geeft aan 14 vrouwen. 

Klei uit de bergen vormt de basis. Vrouwen schilderen zonder voorbeeld de kleurrijke patronen op de voorwerpen, waarna deze gebakken worden op 1299 graden Celsius. 

IMG_1921.JPG

Zoveel leuke kookboeken bij de Wereldwinkel!  De boeken gaan als 'verse broodjes' over de toonbank, dus wees er snel bij. Voor het complete assortiment aan (kook)boeken kunt u altijd even een bezoek brengen aan onze winkel.

Ook voorleesboekjes voor kinderen zijn er genoeg.

Zo hebben wij hele leuke boekjes die kinderen kunnen aaien of met plaatjes die bewegen. Er is zoveel dat het niet op de foto paste. Neem snel een kijkje in onze winkel!

IMG_1742.JPG
IMG_1741.JPG

In de Wereldwinkel verkopen wij met trots deze prachtige kaarten van Floris. De kaarten zijn gemaakt van gerecyled papier, de inkt basis bestaat uit plantaardige olie en de kaarten worden altijd netjes verpakt door mensen met een beperking. Daarnaast als u deze kaarten koopt, gaat 10% van de winst naar een goed doel. Genoeg reden om even rond te snuffelen tussen de verschillende kaarten die wij verkopen. En er is altijd keuze genoeg!

Sleutelhangers zijn altijd een leuke versiering aan uw sleutelbos. Wij hebben zoveel keuze, dat u bijna niet kan kiezen. Ze komen onder andere uit Equador,  Sri Lanka, Afrika en India.

Een beetje extra geluk is nooit een overbodige luxe. Deze gelukspoppetjes uit Guatamala helpen hierbij. Ze zijn zeker niet duur en ook erg leuk om cadeau te geven.

Kom tot rust en vind uw innerlijke zelf met deze prachtige klankschalen. Iedere schaal heeft zijn eigen unieke geluid en zijn gemaakt in Nepal.

Ook hebben wij in de winkel allerlei leuke, kleurrijke doosjes om niet alleen sieraden, maar ook andere dingen in te bewaren. Sommige zijn bekleed met leer en gedecoreerd met tekeningen, deze komen uit Mexico. Andere doosjes zijn bekleed met satijnen stof en bezet met kraaltjes en spiegeltjes, welke in India zijn gemaakt.

Kom gerust even langs voor ons grote assortiment.

IMG_20190314_153042_resized_20190314_034

Als u iemand iets speciaals wilt geven kunt u hem/haar verrassen met een hangertje van Mooi Mens of een troostvogeltje.

 

Met dit mooie hangertje kunt u iemand hartverwarmende complimentjes, bedankjes en wensen geven.

Heeft er iemand wat extra aandacht en troost nodig geef hem/haar dan een troostvogeltje, die geleverd wordt met een mooi gedicht.

 

Kom langs in de winkel en maak kennis met ons uitgebreide assortiment 

55692829_434786217293201_112997913793134
bottom of page