top of page
Whitagram-Image-1.JPG

De Wereldwinkel Medemblik, gelegen aan de gezellige sfeervolle Nieuwstraat, is een winkel met een ziel. De Wereldwinkel geeft om de wereld, de mensen en het milieu eromheen. Het winkelassortiment is groot, verrassend en vernieuwend en heeft voor ieder wat wils. Voor jong en oud is er wel iets te vinden.

De wereldwinkel houdt zich vast aan zijn idealen en dat is om te streven naar een leefbaar loon voor de producenten. Zo lang deze mensen hun werk nog op een goede, menswaardige wijze kunnen doen, zo lang blijft de Wereldwinkel met trots deze artikelen en levensmiddelen kopen en verkopen.


De Wereldwinkel Medemblik is vanaf 1 januari 2019 een zelfstandige winkel geworden. Het doel is en blijft nog steeds om zoveel mogelijk producten te verkopen. Want een hogere omzet, betekent een hogere omzet voor de producent. Vandaar dat de producent wil dat de Wereldwinkels bij hen blijven kopen, zodat zij zeker weten dat ze werk hebben. Er zijn daarnaast wat doelen opgesteld ter bevordering van eerlijke handel. Deze kunt u teruglezen op de pagina EERLIJKE HANDEL  (BRON: WERELWINKELNIJVERDAL)

 

Bij de Wereldwinkel Medemblik zijn +/- 30 vrijwilligers werkzaam. Zij staan niet alleen in de winkel zelf maar kopen ook producten in bij leveranciers en zorgen ervoor dat de winkel er op en top uitziet voor publiek.

Even voorstellen..

bottom of page