Food

Eten en drinken zijn een belangrijke levensbehoefte, ook voor de producenten van onze heerlijke food-producten. Gelukkig krijgen zij een goede prijs zodat ze hun familie van deze levensbehoeften kunnen voorzien. Hieronder een greep uit ons uitgebreide food-assortiment.

Van koffie tot woksauzen en van kruiden tot rijst. Alles om een heerlijke maaltijd te bereiden.

Gemalen koffie van Café de Origen. Verkrijgbaar in decaf, goud en aroma. (Ook in koffiepads verkrijgbaar!)

 

Filterkoffie van Fairtrade Original.

In de varianten Goud, Aroma en Espresso. Met koffiebonen uit Centraal- en Zuid Amerika.

Heerlijk verfrissende en zachte theesmaken van Fairtrade Original.

Denk eens aan kamille thee of kruidige chai thee. 

Ook verkopen wij zwarte thee in verschillende smaken. Er zijn grote en kleine verpakkingen verkrijgbaar. De thee is afkomstig uit Tanzania en India

IMG_1718.jpg

Al eens de chocoladerepen van Tony's Chonolonely geproeft? Nee? In onze winkel verkopen wij veel verschillende smaken, sommige waarvan u nooit had gedacht dat het heerlijk zou smaken. Wat dacht u van karamel-zeezout, pure chocolade met pecan en kokos of melkchocolade met lemon cheescake-smaak?

IMG_1723.jpg
IMG_1724.jpg
IMG_20181012_115824_resized_20181023_013

Naast Tony's verkopen wij ook fairtrade chocolade van Divine. Op de wikkels staan verschillende symbolen uit de landen waar de cacao wordt geproduceert, elk symbool heeft weer een andere betekenis. De heerlijke chocolade van Divine prikkelt uw zintuigen.

Naast chocolade verkopen wij ook zoetigheden als chocoladebiscuits en snoepjes met koffiesmaak.

Beide van het merk Fairtrade Original. Het is een extra feestje om van zoiets eerlijks te snoepen.

Honing is heerlijk voor in de thee of yoghurt en bevat alleen natuurlijke suikers. Wij verkopen de creme honing en de vloeibare variant van Faitrade Original. Afkomstig uit Guatamala & Chili.

Ook voor broodbeleg verkopen wij (h)eerlijke jams (ananas jam en sinaasappel marmalade) en puur chocolade hagelslag van Fairtrade Original.

Eswatini Kitchen komt uit Swaziland en maakt heerlijke natuurlijke chutney's, marmelades en jams. Deze zijn zonder conserveermiddelen en gemaakt van verse vruchten.

Lekkere sappige ananas en kokos melk in blik. De sappige ananas is geproduceerd in Thailand en de kokosmelk komt uit Sri Lanka.

IMG_1727.jpg
IMG_1725.jpg

Om uw gerechten meer pit te geven of een extra beetje smaak toe te voegen verkopen wij verschillende kruidenmolens. Naast de peper- en zoutmixen zijn er ook kerriemixen verkrijgbaar.

Met de kruidenpasta's van Fairtrade Original maakt u van elke maaltijd een Indisch hoogstandje. Verkijgbaar in drie smaken, van pittige curry tot de milde variant. Geproduceerd in Thailand.

IMG_1735.jpg
IMG_1728.jpg

Ook zijn er veel sauzen in onze winkel verkrijgbaar. Denk aan verschillende woksauzen, sweet chili sauzen en voor de echte dare devils verkopen wij ook de kruidige sambal oelek. Alles uit Thailand.

IMG_1733.jpg

Rijst is voor Oosterse begrippen een belangrijke en voedzame maaltijd. Neem eens in plaats van aardappelen, lekkere zilvervliesrijst of pandanrijst van Fairtrade Original bij uw gerecht. Er is zoveel variatie mogelijk om heerlijke rijstgerechten te maken. Afkomstig uit Thailand.

foto meel.jpg

We verkopen nu ook pannenkoekmeel van

molen De Herder in Medemblik.

Lekker en biologisch

IMG_20181012_120427_resized_20181023_013

We verkopen ook Yogi Tea in diverse smaken